Bryllupsdekoration

rispapir

Gør bryllupsfesten til noget specielt – pynt op med de flotteste bryllups dekorationer

Det let at blive inspireret af de mange flotte billeder rundt omkring på nettet, hvor man ser flotte bryllupsdekorationer til bryllups der har kostet millioner. Der er brugt penge på alt fra dørmåtter til belysning. Men der findes billige og gode løsninger, der ikke inkluderer at hele festlokalet skal laves om, eller at festteltet skal farves lilla.

Papirsdekorationer er billige, flotte og effektive. De giver både fylde og farve og findes i alle mulige udformninger fra rispapirlamper til lysposer. Det fine ved at bruge netop denne slags dekoration er, at du kan skabe dit eget tema, da både rispapirlamper, pomponer, papirkugler osv. kommer i mange forskellige farver og størrelser. Og så tænker du måske, at rispapirlamper og papirsdekorationer er en stor omgang retro farvelade fra 70’erne , der ser mere kitch ud end stilet – men så tag et kig på disse billeder, der viser noget helt andet:
honeycombs_2

Honeycombs / papirkuger kan du finde her. Og pomponer kan du købe her.

risl

De skønne rispapirlamper kan du finde hos Pachia her.

lysposer

Disse hyggelige lysposer pryder både inde og ude – find lysposerne her. Se eventuelt også en samlet side med bryllups pynt her.

Skriv et svar